Leto u Grčkoj
Klečerova vilaBansko, Oblast Blagoevgrad

Klečerova vila

Bansko, Oblast Blagoevgrad

Klečerova vila nalazi se u mirnom delu Banskog, na pet minuta hoda od renesansnog kvarta i ulice Pirin i na samo 500 metara od neverovatnog skijališta.

Klečerova vila je udobna, porodična vila koja nudi odlične mogućnosti za odmor u bilo koje godišnje doba. U tradicionalnom stilu, vila se savršeno uklapa u tipičnu bansku arhitekturu, kombinujući beli malter, drvenu santraču, pločice, odgovarajući kamen i prelep interijer. Vila ima 6 dvokrevetnih soba i 2 trokrevetne sobe, svaka poseduje sopstveno kupatilo i verandu. Na raspolaganju će Vam biti besplatan internet tako da se možete čuti sa dragim osobama kada god to poželite.

Moguće je iznajmljivanje cele kuće. Pri iznajmljivanju cele kuće možete koristiti našu potpuno opremljenu konobu za samostalno jelo i osveženje. Na Vaš zahtev možemo pripremiti tradicionalna banska jela za vas, kao što su kapama, njoka, pečena janjetina i drugo. Konoba može da primi do 20 ljudi, a u letnjoj sezoni vrt sa roštiljem predstavlja savršeno mesto za opuštanje.

Takođe možemo organizovati aktivnosti na otvorenom u bilo koje vreme, kao što su planinarenje, izleti, ATV šetnje, brdski biciklizam, jahanje, team building, rafting i još mnogo toga. Zimi ljubiteljima zimskih sportova nudimo kvalitetnu garderobu i profesionalnu školu skijanja.

Ukoliko kod nas dođete sopstvenim prevozom, na raspolaganju će biti 5 parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaBansko, Oblast Blagoevgrad
Emailoffice@banskoguesthouse.com
Telefon+359 879 31 33 88

Besplatan Wi-Fi

Kafana

Lepo dvorište

Roštilj

Besplatan parking

Smeštaj
Klečerova vila - Soba za 2 osobeKlečerova vila - Soba za 2 osobe

Soba za 2 osobe

Wi-Fi
TV
Grejanje
Klečerova vila - Soba za 3 osobeKlečerova vila - Soba za 3 osobeKlečerova vila - Soba za 3 osobeKlečerova vila - Soba za 3 osobe

Soba za 3 osobe

Wi-Fi
TV
Grejanje