Leto u Grčkoj
Kompleks Matsurev HanBansko, Oblast Blagoevgrad

Kompleks Matsurev Han

Bansko, Oblast Blagoevgrad

Kompleks Matsurev Han se nalazi u podnožju planine Pirin, u prelepom gradu Bansko. Ski žičara nalazi se na samo 800 metara od našeg kompleksa. U blizini se nalaze prodavnice i minimarket, tako da će Vam sve biti na dohvat ruke. Transfer do i od aerodroma Sofija dostupan je na zahtev i uz doplatu.

Kompleks Matsurev Han je izgrađen u jesen 2006. godine. Kompleks se sastoji od dve odvojene kuće, od kojih je jedna obnovljeni spomenik kulture.

U okviru kompleksa nalazi se restoran u kome možete uživati u raznim specijalitetima bugarske, nacionalne kuhinje kao i tradicionalnim specijalitetima od banana koje se kuvaju u rerni. Takođe, tu je i letnja bašta u kojoj možete probati ove specijalitete i uživati u pogledu na veliku vinovu lozu. Za naše drage gurmane, tu je roštilj na kome se pripremaju neka od naših ukusnih jela. Kompleks poseduje i bar u kome možete piti omiljena pića sa prijateljima ili Vašom lepšom polovinom.

Gostima našeg smeštaja na raspolaganju je besplatan internet kako bi ostali u kontaktu sa dragim osobama i obradovali ih fotografijama sa odmora.

Ako se ne možete odvojiti od Vaših kućnih ljubimaca, povedite Ih sa sobom , jer su kod nas dobrodošli. Potrebno je samo da ponesete njihove pasoše kako bismo imali evideciju o vakcinama koje su primili.

Mi, porodica Matsurevi i naš tim, nudimo našim gostima ne samo odličnu bazu za odmor i rekreaciju već i nešto drugo - mogućnost aktivnog odmora ispunjenog prijatnim iskustvima i zabavom, kulturnim aktivnostima i duhovnim obogaćivanjem. Organizujemo izlete u prirodi, obilazak mineralnih bazena, paintball, školu skijanja i još mnogo toga.

Ukoliko kod nas dođete sopstvenim prevozom, biće Vam obezbeđen besplatan parking prostor sa obezbeđenjem.

"Dođite kod nas da osetite naše gostoprimstvo," Matsurevi

Osnovne informacije
VrstaKompleks
LokacijaBansko, Oblast Blagoevgrad
Emailinfo@matsurevhan-bansko.com
Telefon+389 899 142 340
Telefon+389 899 142 341

Besplatan Wi-Fi

Prodavnice

Restoran

Room service

Recepcija

Lepo dvorište

Dozvoljeni

Besplatan parking

Pogled na

Smeštaj
Kompleks Matsurev Han - Soba za 2 osobeKompleks Matsurev Han - Soba za 2 osobeKompleks Matsurev Han - Soba za 2 osobeKompleks Matsurev Han - Soba za 2 osobeKompleks Matsurev Han - Soba za 2 osobeKompleks Matsurev Han - Soba za 2 osobe

Soba za 2 osobe

Wi-Fi
TV
Frižider
Kompleks Matsurev Han - Studio za 2 osobe i 1 deteKompleks Matsurev Han - Studio za 2 osobe i 1 deteKompleks Matsurev Han - Studio za 2 osobe i 1 deteKompleks Matsurev Han - Studio za 2 osobe i 1 dete

Studio za 2 osobe i 1 dete

Wi-Fi
TV
Frižider
Kompleks Matsurev Han - Apartman za 2 osobe i 1 deteKompleks Matsurev Han - Apartman za 2 osobe i 1 deteKompleks Matsurev Han - Apartman za 2 osobe i 1 deteKompleks Matsurev Han - Apartman za 2 osobe i 1 deteKompleks Matsurev Han - Apartman za 2 osobe i 1 deteKompleks Matsurev Han - Apartman za 2 osobe i 1 dete

Apartman za 2 osobe i 1 dete

Wi-Fi
TV
Frižider