Leto u Grčkoj
Eko selo OmayaGaitaninovo, Oblast Blagoevgrad

Eko selo Omaya

Gaitaninovo, Oblast Blagoevgrad

Eko selo Omaya nalazi se u jugozapadnoj Bugarskoj, u čarobnoj prirodi južnih padina planine Slavjanka, na samo 15 kilometara od grčke granice. Prelep grad Goce Delčev udaljen je svega 19 kilometara. Kompleks se nalazi na prostranom zemljištu koje obuhvata 2 prirodna jezera, neverovatne šume, prelepe zelene livade i mnoge prekrasne stene čineći bajkovitu atmosferu kojoj niko ne može odoleti.
Sedam kuća od kamena, gline i drveta, sa svojim unutrašnjim nameštajem, ostaviće Vas bez daha. Kuće "Vulchebna", "Prikazna" i "Gorska" su za dve osobe, "Air", "Shell" i "Tunel" za tri, a "Ezerna" je za četiri osobe.

U restoranu Eko selo Omaya koriste se organski proizvodi i služe jela pripremljena od svežeg mesa lokalne divljači. Gosti kompleksa takođe mogu loviti ribu u jezerima i pripremiti je u restoranu, uz prethodno podnet zahtev.

U okviru kompleksa nalazi se bazen u kojem se možete rashladiti tokom vrelih letnjih dana, kao i ležaljke na kojima se možete sunčati I dobiti prelepi bronzini ten o kome svi mi maštamo.

Ukoliko imate profil na nekoj od društvenih mreža, savetujemo Vam da izbacite slike sa ovog letovanja jer će Vam svi zavideti na neverovatnom okruženju. Naravno, to možete učiniti putem besplatnom interneta koji Vam je obezbeđen u svim prostorijama kompleksa.

Ako volite vožnju biciklom, ovo je idelano mesto za Vas jer na neverovatnim planinskim staza za vožnju bicikle, možete zastati I posmatrati razne vrste biljka koje do sada niste videli.

Kompleks poseduje besplatan parking prostor za Vaše drage četvoročkaše.

Osnovne informacije
VrstaKompleks
LokacijaGaitaninovo, Oblast Blagoevgrad
Emailleshten@yahoo.com
Telefon+359 87 892 7054

Besplatan Wi-Fi

2 restorana

Bar

Prelep vrt

Bazen

Ležaljke

Dečije igralište

Bicikli

Besplatan parking

Smeštaj
Eko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobeEko selo Omaya - Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobe

Vila s 1 spavaćom sobom za 2 osobe

Wi-Fi
Frižider
Grejanje
Eko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osobaEko selo Omaya - Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osoba

Vila sa 2 spavaće sobe za 4 osoba

Wi-Fi
Kuhinja
Grejanje