Leto u Grčkoj
Vila AgatopolisAhtopol, Oblast Burgas

Vila Agatopolis

Ahtopol, Oblast Burgas

Vila Agatopolis nalazi se u mirnom kvartu, u blizini centra prelepog Ahtopola, na samo 100 metara od prodavnica i restorana. Fantastična plaža duga skoro 2 kilometara, udaljena je svega 400 metara od vile. Autobusko stajalište udaljeno je 200 metara, a reka Veleka je na 5 kilometara. Transferi do aerodroma Burgas i Sarafovo, udaljeni 80 kilometara, mogu se organizovati na zahtev.

Svaka soba u vili ima frižider, kablovsku televiziju i sopstveno kupatilo sa tušem. Balkoni imaju prostor za sedenje tako da tu možete pijuckati kafu, a sobe u prizemlju imaju verandu. Neke sobe poseduju klima uređaj. Dostupan Vam je besplatan bežični internet tako da možete listati objave na društvenim mrežama i objavljivati slike sa Vašeg nezaboravnog letovanja.

Vila raspolaže velikom kuhinjom, kao i veličanstvenim vrtom sa opremom za roštilj na kome možete dokazati svoje kulinarske sposobnosti.

Besplatno javno parkiralište dostupno je u blizini (rezervacija nije potrebna).

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaAhtopol, Oblast Burgas
Emailvila_agatopolis@abv.bg
Telefon+359 887 81 71 22
Telefon+359 888 37 76 91

400m od plaže

Besplatan Wi-Fi

Roštilj

Zajednička kuhinja

Lepo dvorište

100m od centra

Smeštaj
Vila Agatopolis - Soba za 2 osobeVila Agatopolis - Soba za 2 osobeVila Agatopolis - Soba za 2 osobeVila Agatopolis - Soba za 2 osobe

Soba za 2 osobe

Wi-Fi
TV
Frižider
Vila Agatopolis - Soba za 3 osobeVila Agatopolis - Soba za 3 osobeVila Agatopolis - Soba za 3 osobeVila Agatopolis - Soba za 3 osobe

Soba za 3 osobe

Wi-Fi
TV
Frižider
Vila Agatopolis - Soba za 4 osobeVila Agatopolis - Soba za 4 osobeVila Agatopolis - Soba za 4 osobe

Soba za 4 osobe

Wi-Fi
TV
Frižider