Leto u Grčkoj
Venti Club kompleksLozenec, Oblast Burgas

Venti Club kompleks

Lozenec, Oblast Burgas

Venti Club kompleks nalazi se u prelepom mestu Lozenec, opštini Carevo, u podnožju poznate planine Strandža. Ovde možete uživati ​​u prekrasnim plažama i zanimljivim šumskim stazama. U blizini kompleksa se nalaze tri čuvane plaže koje nude razne atrakcije, a najbliža od njih udaljena je svega 500 metara. Najbiža prodavnica udaljena je 50 metara od Venti Club kompleksa, a restoran je udaljen samo 200 metara. Sve će Vam biti na dohvat ruke, tako da ćete moći da se u potpunosti opustiite I uživate što je I ideja ovog kompleksa koji okuplja ljude koji vole Crno more i sportove na vodi. Ime "Venti" potiče od drevnih bogova vetra i znak je našeg poštovanja prema morskim elementima.

Venti Club kompleks ima kapacitet od 10 apartmana, od kojih svaki može ugostiti do 4 osobe. Apartmani imaju balkon, dobro opremljenu kuhinju i TV s kablovskim programima. Također imaju dnevni boravak s kaučom i sopstveno kupatilo. Svi apartmani u kompleksu imaju vlastitu terasu sa stolom i stolicama, gde možete pijuckati kafu I dogovarati se šta ćete zanimljivo raditi tog dana. U okviru kompleksa nalazi se I bazen sa ležaljkama I suncobranima, tako da ćete moći da se osvežite tokom vrelih letnjih dana I opustite leškareći i slikajući se za Vaše profile na društvenim mrežama. Besplatan internet Vam je obezbeđen u svim prostorijama našeg smeštaja. Ukoliko ovih par dana ne želite toliko da budete na drušvenim mrežama, možete čitati knjige u našoj biblioteci ili igrati društvene igre sa prijateljima, poput šaha, domina. Ako želite da se bavite nekim sportom, preporučujemo Vam da iznajmite biciklu do Careva, I obiđete muzej I bioskop.

Ukoliko kod nas dođete sopstvenim prevozom, biće Vam dostupno privatno parkiralište. Naš kompleks poseduje podzemne garaže ali Vam je neophodna rezervacija.

Osnovne informacije
VrstaKompleks
LokacijaLozenec, Oblast Burgas
Emailinfo@venticlub.com
Telefon+359 887 990 946
Telefon+359 888 610 770
Telefon+359 024 404 780

Na 500m od mora

Besplatan Wi-Fi

Bazen

Ležaljke

Prodavnice

Bicikli

Smeštaj
Venti Club kompleks - Apartman u prizemlju za 2 odrasle osobe i Venti Club kompleks - Apartman u prizemlju za 2 odrasle osobe i Venti Club kompleks - Apartman u prizemlju za 2 odrasle osobe i Venti Club kompleks - Apartman u prizemlju za 2 odrasle osobe i Venti Club kompleks - Apartman u prizemlju za 2 odrasle osobe i Venti Club kompleks - Apartman u prizemlju za 2 odrasle osobe i

Apartman u prizemlju za 2 odrasle osobe i 2 deteta

Wi-Fi
Kuhinja
Klima
Venti Club kompleks - Jednosoban apartman sa balkonom za 4 osobaVenti Club kompleks - Jednosoban apartman sa balkonom za 4 osobaVenti Club kompleks - Jednosoban apartman sa balkonom za 4 osobaVenti Club kompleks - Jednosoban apartman sa balkonom za 4 osobaVenti Club kompleks - Jednosoban apartman sa balkonom za 4 osobaVenti Club kompleks - Jednosoban apartman sa balkonom za 4 osoba

Jednosoban apartman sa balkonom za 4 osoba

Wi-Fi
Kuhinja
Klima