Leto u Grčkoj
Vila Stara kućaLozenec, Oblast Burgas

Vila Stara kuća

Lozenec, Oblast Burgas

Vila Stara kuća nalazi se u poznatom letovalištu Lozenec, na samo 150 metara od prelepe peščane plaže i zanimljivog centra grada. Autobuska stanica udaljena je svega 200 metara od našeg smeštaja. Kiten je udaljen 6 kilometara, a Primorsko, u kome možete obići neverovatan akva park udaljen je 12 kilometara.

Vila Stara kuća je na raspolaganju turistima od početka maja do kraja septembra.

Sve sobe u vili su prostrane i dobro opremljene za Vaš potpun odmor. Neke sobe su s pogledom na more, druge s pogledom na planine. Dostupan Vam je besplatan pristup internetu, u svim područijima našeg smeštaja kako biste dok odmarate mogli da listate objave na poznatim društvenim mrežama ili pozovete prijatelje i pohvalite se detaljima sa letovanja.

Vila Stara kuća poseduje restoran u kojem se poslužuju veoma ukusna jela bugarske i međunarodne kuhinje. Sva jela pripremaju se i poslužuju sa puno ljubavi. Naši gosti mogu popiti kafu u vrtu restorana sa prijateljima i dogovarati se oko odlaska na plažu. Takođe, preporučujemo Vam da sa Vama dragom osobom naručite primamljive deserte i neko od svežih i elegantnih vina i uživate u atmosferi. Restoran je otvoren od 8:00 h do ponoći.

Ukoliko kod nas dođete sopstvenim prevozom, ne brinite jer je u blizini besplatno javno parkiralište.

Očekujemo Vas.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaLozenec, Oblast Burgas
Emailstaratakashta@abv.bg
Telefon+389 887 832 320
Telefon+389 887 832 319
Telefon+389 590 57 257

Na 150 m od plaže

Besplatan Wi-Fi

Restoran

Lepo dvorište

Na more i planine

Smeštaj
Vila Stara kuća - Soba za 1 osobuVila Stara kuća - Soba za 1 osobu

Soba za 1 osobu

Wi-Fi
Frižider
Klima
Vila Stara kuća - Soba za 2 osobeVila Stara kuća - Soba za 2 osobeVila Stara kuća - Soba za 2 osobeVila Stara kuća - Soba za 2 osobeVila Stara kuća - Soba za 2 osobeVila Stara kuća - Soba za 2 osobeVila Stara kuća - Soba za 2 osobe

Soba za 2 osobe

Wi-Fi
Frižider
Klima