Leto u Grčkoj
Kompleks AquamarineObzor, Oblast Burgas

Kompleks Aquamarine

Obzor, Oblast Burgas

Kompleks Aquamarine nalazi se u prelepom gradu Obzor, u istočnom delu Bugarske, oko 100 metara od Crnog Mora. Kompleks je udaljen oko 46 kilometara od Morskog vrta, i 1,5 kilometara od samog centra grada. Bar Just Pink Beach Bar udaljen je oko 10 minuta hoda. Najbliža plaža je udaljena svega 200 metara od kompleksa, a do užurbanog odmarališta Sunny Beach može se doći za 30 minuta vožnje automobilom. Najbliži aerodromi Varna i Burgas udalji su 57 kilometara i 63 kilometara od našeg smeštaja. Kompleks nudi jedinstvenu kombinaciju morske i planinske klime koja je izuzetno lekovita za sve osobe, daleko od stresa svakodnevnog života.

Kompleks Aquamarine je idealno mesto za dobar porodični odmor sa svojom jedinstvenom lokacijom, spektakularnim pogledom i opuštajućom atmosferom. Kompleks je izgrađen od najmodernijih materijala, u skladu sa evropskim standardima za kvalitetnu gradnju. Kompleks Aquamarine se sastoji od tri dela, koji zajedno čine gotovo kružnu zgradu. Naši apartmani nude spektakularan pogled na Obzorski zaliv i bajkovitu, životnu sredinu. U apartmanima će Vam biti omogućen besplatan pristup internetu tako da fantastičan pogled možete objaviti i na društvenim mrežama. Naši gosti mogu uživati u raznim specijalitetima našeg prvoklasnog kuvara u udobnom i elegantnom stilu našeg restorana – u kome mogu ujedno i mirno razgovarati i družiti se sa prijateljima ili imati lepu porodičnu večeru.

Kompleks nudi razne sadržaje za sve Vaše potrebe - bazen (za odrasle i decu), fitnes centar, dečije igralište, fudbalsko igralište, roštilj, privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima besplatno i još mnogo toga.

Dragim gostima našeg smeštaja na raspolaganju su i recepcija otvorena 24 sata dnevno, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje.

Ukoliko kod nas dođete sopstvenim prevozom, biće Vam obezbeđen besplatan parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaKompleks
LokacijaObzor, Oblast Burgas
Emailburgasbultera@gmail.com
Emailinfo@bultera.com
Telefon+359 899 117 180

Besplatan Wi-Fi

Bazen

Ležaljke

Igralište

Lepo dvorište

Restoran

Recepcija 24 časa

Smeštaj
Kompleks Aquamarine - Studio za 2 osobeKompleks Aquamarine - Studio za 2 osobeKompleks Aquamarine - Studio za 2 osobe

Studio za 2 osobe

Wi-Fi
TV
Balkon
Kompleks Aquamarine - Jednosoban apartman za 2+1 osobuKompleks Aquamarine - Jednosoban apartman za 2+1 osobuKompleks Aquamarine - Jednosoban apartman za 2+1 osobuKompleks Aquamarine - Jednosoban apartman za 2+1 osobu

Jednosoban apartman za 2+1 osobu

Wi-Fi
Kuhinja
Balkon
Kompleks Aquamarine - Dvosoban apartman za 2+2 osobeKompleks Aquamarine - Dvosoban apartman za 2+2 osobeKompleks Aquamarine - Dvosoban apartman za 2+2 osobe

Dvosoban apartman za 2+2 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Balkon