Leto u Grčkoj
Hotel SapfirPrimorsko, Oblast Burgas

Hotel Sapfir

Primorsko, Oblast Burgas

Hotel Sapfir se nalazi u gradu Primorsko, u mirnoj ulici, na samo 180 metara od Severne plaže sa finim, zlatnim peskom. Na plaži se možete opustiti pod suncobranima ili igrati na terenu za odbojku na pesku. Za ljubitelje vodenih sportova tu su vodeni točkovi, skijanje na vodi i surfovanje. Sa Severne plaže uz obalu možete doći do poznate Pearl plaže. Područje oko plaže je šumovito i veoma lepo. Hotel je udaljen svega 500 metara od centra grada, pa možete uživati u noćnoj šetnji. Aerodrom Burgas udaljen je 35 kilometara od hotela Sapfir.

Hotel Sapfir izgrađen je 2010. a potpuno renoviran 2017. godine. Hotel poseduje 28 dvokrevetnih soba sa mogućnošću dodavanja pomoćnih ležajeva. Sve sobe hotela Sapfir su opremljene klima uređajem, kablovskom televizijom i frižiderom. Svaka soba sadrži balkon i sopstveno kupatilo. Na raspolaganju će Vam biti i besplatan Wi-Fi tako da možete biti u kontaktu sa porodicom i prijateljima, listati objave na društvenim mrežama ili objavljivati fotorafije sa Vašeg nezabravnog letovanja kada god to poželite.

Gostima hotela na raspolaganju je bazen u kojem se mogu rashladtiti tokom vrelih letnjih dana, kao i ležaljke na kojima mogu odmarati nakon plivanja. Tu je i bar u kome možete popiti svoje omiljeno piće i razgovarati sa dragom osobom. Vaši mališani se mogu zabavljati na igralištu.

Hotel poseduje restoran sa baštom na otvorenom, u kome možete probati razna, ukusna jela. U hotelu se nalazi i recepcija koje je otvorena 24 sata.

Javni parking je moguć u blizini (nije neophodna rezervacija) i može se naplatiti.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaPrimorsko, Oblast Burgas
Emailhotel.sapphir@gmail.com
Telefon+359 883 342 400

180m od plaže

Besplatan Wi-Fi

Bazen

Restoran

Bar

Recepcija

Igralište

500 m od centra

Smeštaj
Hotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajeviHotel Sapfir - Soba za 2 osobe + pomoćni ležajevi

Soba za 2 osobe + pomoćni ležajevi

Wi-Fi
Frižider
Klima