Leto u Grčkoj
Vila KalinaVelika, Oblast Burgas

Vila Kalina

Velika, Oblast Burgas

Vila Kalina nalazi se u prekrasnom selu Velika, na samo 3 kilometara od poznatog odmarališta Lozenec. Prelepa peščana plaža u Lozenecu udaljena je 3,5 kilometara od smeštaja. Najbliža autobuska stanica udaljena je 50 metara. Primorsko je udaljeno 15 minuta vožnje automobilom od vile, a Burgas 70 kilometara.

Vila je otvorena tokom cele godine za naše drage goste. Leti je ovo omiljeno mesto mnogih porodica, a u zimslim mesecima mesto je pogodno i za opuštanje i za proslave Vaših posebnih dana.

Dostupan je pristup internetu putem USB modema. Vila poseduje malu gostionicu s kaminom, barom i TV-om. Leti možete zatražiti besplatnu dostavu sveže hrane. Na raspolaganju Vam je i teretana, kako biste se što više opustili i oslobodili stresa. Možete igrati pikado i stoni fudbal sa prijateljima.

Vila poseduje vrt, u kome možete osetiti prelep miris cveća. Tu je i ljuljaška u kojoj možete leškariti, dok se Vaši mališani igraju. Takođe, na raspolaganju su i ležaljke na kojima se možete sunčati i dobiti ten na kome će Vam zavideti. Za naše drage gurmane, tu je roštilj na kome mogu pokazati svoje kulinarske sposobnosti.

Gostima je na raspolaganju besplatno privatno parkiralište.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVelika, Oblast Burgas
Emailvilakalina@abv.bg
Telefon+389 887 832 316
Telefon+389 887 832 320
Telefon+389 887 832 319

Na 3,5 km od plaže

Besplatan internet

Teretana

Lepo dvorište

Roštilj

Dozvoljeni

Besplatan parking

Pogled na

Smeštaj
Vila Kalina - Vila za 12 osobaVila Kalina - Vila za 12 osobaVila Kalina - Vila za 12 osobaVila Kalina - Vila za 12 osobaVila Kalina - Vila za 12 osobaVila Kalina - Vila za 12 osobaVila Kalina - Vila za 12 osobaVila Kalina - Vila za 12 osobaVila Kalina - Vila za 12 osoba

Vila za 12 osoba

Usb
Kuhinja
Klima