Leto u Grčkoj
Kompleks turističko selo DagaČerni Osam, Oblast Loveč

Kompleks turističko selo Daga

Černi Osam, Oblast Loveč

Kompleks turističko selo Daga nalazi se u bajkovitom, planinskom selu Černi Osam, na samo 10 kilometara od grada Trojana. Trojanski manastir (treći po veličini u Bugarskoj) i Nacionalna izložba umetničkih zanata i umetnosti nalaze se 1 kilometar u pravcu Trojana. Na svega 500 metara od kompleksa nalazi se jedinstveni Prirodnjački muzej sa bogatom izložbom sisara, ptica, gmizavaca i insekata. U blizini sela možete posetiti i manastir Zelenikov, manastir Svetog Nikole Skaita, rezervat Steneto, Markovu Dupku i mnoge druge znamenitosti.

Kompleks turističko selo Daga se sastoji od 5 komfornih i udobnih kuća, od kojih je svaka opremljena prostranim dnevnim boravkom sa kuhinjom, spavaćom sobom, kupatilom i terasom. Svaka kuća je druge boje, dajući joj prepoznatljiv izgled i lepotu. Kapacitet svake od kuća je 4 osoba, uz mogućnost dodavanja dodatnog kauča na razvlačenje.

U prostorijama našeg kompleksa na raspolaganju Vam je besplatan Wi-Fi, tako da možete slikati i objavljivati neverovatnu prirodu na Vašim društvenim mrežama.

Našim dragim gostima na raspolagnju je postavljen bazen, kako bi se rashladili u vrelim letnjim danima. Odmah pored bazena nalaze se ležaljke kako biste se sunčali, a tu je i sto sa stolicama ukoliko rešite da popijete neko osvežavajuće piće ili kafu sa prijateljima dok se Vaši mališani brčkaju u bazenu ili igraju na prelepoj, zelenoj travici u vrtu kompleksa. Za Vaše dodatno opuštanje, tu su i viseće ležaljke koje ćete obožavati.

Kompleks ima gostionicu - restoran koji omogućava samostalnu ishranu, njegov kapacitet je oko 30-35 ljudi. U restoranu se mogu organizovati razni svečani događaji. Prema željama gostiju, nudimo pripremu domaće i narodne kuhinje od strane kuvara ili mogućnost naručivanja raznih jela iz ugostiteljskih agencija iz tog područja.

Ukoliko kod nas rešite da dođete sopstvenim prevozom, na raspolaganju će Vam biti besplatan parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaKompleks
LokacijaČerni Osam, Oblast Loveč
Emailvele6ki@yahoo.com
Mobilni+359 888 860 728

Besplatan Wi-Fi

Bazen

Ležaljke

Restoran

Lepo dvorište

Besplatan parking

Smeštaj
Kompleks turističko selo Daga - Vila Cveti za 4 osobeKompleks turističko selo Daga - Vila Cveti za 4 osobeKompleks turističko selo Daga - Vila Cveti za 4 osobeKompleks turističko selo Daga - Vila Cveti za 4 osobeKompleks turističko selo Daga - Vila Cveti za 4 osobeKompleks turističko selo Daga - Vila Cveti za 4 osobe

Vila Cveti za 4 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Grejanje
Kompleks turističko selo Daga - Vila Nina za 4 osobeKompleks turističko selo Daga - Vila Nina za 4 osobeKompleks turističko selo Daga - Vila Nina za 4 osobeKompleks turističko selo Daga - Vila Nina za 4 osobeKompleks turističko selo Daga - Vila Nina za 4 osobeKompleks turističko selo Daga - Vila Nina za 4 osobe

Vila Nina za 4 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Grejanje