Leto u Grčkoj
Kompleks Romantika ForestDospat, Oblast Pazardžik

Kompleks Romantika Forest

Dospat, Oblast Pazardžik

Kompleks Romantika Forest se nalazi na super lokaciji, pružajući pogled na prelepo jezero Široka Poljana. Svež planinski vazduh i sunčani dani učiniće Vaš odmor čarobnim i opuštajućim, posle veoma naporne i duge godine. Kompleks je okružen veličanstvenom planinom “Rhodopes”, sa šumama u kojima je hlad neverovatan i mnogim mestima za opuštanje I divljenje prirodnim lepotama.

Kompleks Romantika Forest je smešten u blizini grada Dospata, a udaljen je 40 kilometara od dobro poznatog istorijskog grada Bataka.
Romantika Forest je otvoren tokom cele godine i pogodan je za individualne i grupne posete, poslovnih sastanaka, seminara, korporativnih organizacija, venčanja I porodičnih proslava, a pogodan je svakako I za osobe koje se brinu o svom zdravlju i sportskom duhu.

U okviru kompleksa postoji restoran s veoma ugodnom I prijatnom atmosferom gde možete uživati u kvalitetnim jelima i pićima iz tradicionalne kuhinje Rodopa.

Za ljubitelje gurmanske hrane u prelepom vrtu kompleksa je I roštilj kako bi isprobali svoje kulinarske sposobnosti I iznenadili svoje najmilije, a dok vi to činite Vaši mališani se mogu zabavljati na igralištu.

Vožnja kanuom, brdski biciklizam, izleti, posete najlepšim pećinama na tom području mogu se organizovati na zahtev naših dragih gostiju na recepciji na kojoj će vas dočekati ljubazno osoblje.

Kompleks poseduje SPA centar: saunu, parno kupatilo I jacuzzi kako bi ste se oslobodili nakupljenog stresa I obezbedili svome telu I duhu odgovarajuću negu.

Zavisnici društvenih mreža, ne brinite jer će Vam Wi-fi biti na raspolaganju, tako da ćete moći da budete u toku sa svim objavama koje Vas interesuju.

Ukoliko kod nas dođete svojim automobilom, biće Vam obezbeđen besplatan paking prostor.

Osnovne informacije
VrstaKompleks
LokacijaDospat, Oblast Pazardžik
Emailromantikaf@abv.bg
Telefon+359 899 918 793
Telefon+359 899 918 793

Besplatan Wi-Fi

Plaža

Restoran

Room service

Roštilj

Vrt

Recepcija

SPA centar

Igralište

Iznajmljivanje 

Stoni tenis

Dozvoljeni 

Na jezero

Besplatan parking

Smeštaj
Kompleks Romantika Forest - Vila za 2 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 2 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 2 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 2 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 2 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 2 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 2 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 2 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 2 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 2 osobe

Vila za 2 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Balkon
Kompleks Romantika Forest - Vila za 4 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 4 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 4 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 4 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 4 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 4 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 4 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 4 osobeKompleks Romantika Forest - Vila za 4 osobe

Vila za 4 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Balkon
Kompleks Romantika Forest - Vila za 6 osobaKompleks Romantika Forest - Vila za 6 osobaKompleks Romantika Forest - Vila za 6 osobaKompleks Romantika Forest - Vila za 6 osobaKompleks Romantika Forest - Vila za 6 osobaKompleks Romantika Forest - Vila za 6 osobaKompleks Romantika Forest - Vila za 6 osobaKompleks Romantika Forest - Vila za 6 osobaKompleks Romantika Forest - Vila za 6 osobaKompleks Romantika Forest - Vila za 6 osobaKompleks Romantika Forest - Vila za 6 osoba

Vila za 6 osoba

Wi-Fi
Kuhinja
Balkon
Kompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osobaKompleks RomantikKompleks Romantika Forest - VIP vila za 8 osoba

VIP vila za 8 osoba

Wi-Fi
Kuhinja
Balkon