Leto u Grčkoj
Hotel LedenikaVraca, Oblast Vraca

Hotel Ledenika

Vraca, Oblast Vraca

Hotel Ledenika se nalazi 6 kilometara od slikovitog bugarskog grada Vraca, u predivnim šumama sevezopadnih-balkansih planina, na samo 200 metara od poznate i veličanstvene pećine Ledenika i 9 kilometara od ski centra “Parshevitsa”. Aerodrom Sofija udaljen je svega 120 kilometara od smeštaja.

Fantastična idila i udobnost našeg smeštaja učiniće Vaš odmor savršenim i nezaboravnim. Za ljubitelje snimanja i fotografisanja sebe i prirode, kako bi i ostali videli gde se nalazite i kako se provodite imamo dobre vesti, besplatan internet je dostupan u celom hotelu. Kako bi ste uživali sa prijateljima tu su i biljar,šah, kartanje i stoni tenis, kao i niz drugih aktivnosti koje možete sprovoditi u prirodi poput odbojke, jahanja, vožnje bicikla, planinarenja, streljaštva i adrenalinske vožnje džipova “of roud”.

U okviru hotela nalazi se restoran koji nudi specijalitete bugarske nacionale kuhinje i “meni” koji će zadovoljiti potrebe veoma izbirljivih osoba. Tu su i razni dezerti koji će Vas učiniti još srećnijim. Hotel poseduje i bar u kome će vas uslužiti veoma ljubazno osoblje. Dok uživate u svežem vazduhu i prirodi možete piti vaša omiljena alkoholna ili bezaalkoholna pića, jesti salatu… Pre ulaza u pećinu nalazi se i letnjikovac-bar u kome možete gledati tv, kupiti suvenire i popiti piće. U vrtu dvorišta nalazi se i roštilj na kome možete proveriti svoje kulinarske sposobnosti.

Ukoliko kod nas dođete svojim kolima, ne brinite jer će vam biit obezbeđen privatni parking proctor, naravno besplatno.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaVraca, Oblast Vraca
Emailveselin_vr@abv.bg
Telefon+359 092 620 413

Besplatan Wi-Fi

Restoran

Bar

Room service

Recepcija

Masaža

Igralište

Roštilj

Vožnja

Dozvoljeni 

Besplatan parking

Na planine

Smeštaj
Hotel Ledenika - Soba za 2 osobeHotel Ledenika - Soba za 2 osobeHotel Ledenika - Soba za 2 osobeHotel Ledenika - Soba za 2 osobe

Soba za 2 osobe

Wi-Fi
TV
Balkon
Hotel Ledenika - Soba za 3 osobeHotel Ledenika - Soba za 3 osobeHotel Ledenika - Soba za 3 osobeHotel Ledenika - Soba za 3 osobe

Soba za 3 osobe

Wi-Fi
TV
Balkon
Hotel Ledenika - Soba za 4 osobeHotel Ledenika - Soba za 4 osobeHotel Ledenika - Soba za 4 osobe

Soba za 4 osobe

Wi-Fi
TV
Balkon